Kullanımı En Basit E-Arşiv Fatura Programı

Kullanımı en basit e-arşiv fatura programı son zamanlarda mükelleflerin en fazla aradığı hizmetlerden biri. E-arşiv faturalarınızı güvenle saklayabileceğiniz sistemin aynı zamanda kullanıcı dostu olması da önemli. Bir yandan işletmenizle ilgili işlerinizi sürdürürken, diğer yanda yenilenen e-arşiv fatura sistemini öğrenmek için zaman harcıyorsunuz. E-arşiv fatura sisteminin getirdiği; faturalarınızı dijital ortamda saklama zorunluluğunun size uygun ve kolay bir çözümü olması gerekiyor.

E-arşiv fatura merkezi bu noktada Türkiye genelinde e-arşiv fatura mükellefleri için hazırlanmış ilk ve tek sistemdir. GİB Başkanlığının e-arşiv fatura portalı üzerinde oluşturduğunuz faturalarınızı saniyeler içinde dijital saklama ortamına aktarabilir, 3 ayrı güvenilir serverda 10 yıl süreyle saklanmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik bu çalışma için, yüksek teknoloji bilgisine sahip olmanız da gerekmiyor.

Öncelikle E-arşiv fatura merkezinden yararlanmak için e-fatura mükellefi olmanız gerekmiyor. Dolayısıyla mali mühür ihtiyacınız da yok. E-arşiv fatura mükelleflerine özel olarak hazırlanan e-arşiv fatura merkezi için muhasebe programı kullanmanıza da gerek yok. Toplam 9 buton ve 1 arama sorgusundan oluşan sistem kullanım kolaylığının yanında size özel hazırlanmış benzersiz şifre girişi ile yandan güvenliğinizi de garanti altına alıyor.

E-Arşiv Fatura Programı sağladığı birçok kolaylığın yanında, e-arşiv faturayı mail gönderme konusunda da kullanıcının işini oldukça kolaylaştırıyor. E-arşiv faturanız alıcıya Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından oluşturulan formatla gönderiliyor. Yani mail üzerinde faturanızın ETTN numarası, faturanın sorgulama ekranının linki ve detaylı bilgiler yer alıyor. Mailin ekinde ise faturanın hem .html versiyonu hem de herhangi bir bozulmaya mahal vermemek için .zip dosya ile .xml formatında gönderimi sağlanıyor. Tüm bunlar için yapmanız gereken ise sadece faturayı göndereceğiniz mail adresini yazıp, gönder butonuna basmak.

Kullanımı son derece kolay ve e-arşiv fatura mükelleflerine özel olarak hazırlanmış, Türkiye’nin tek e-arşiv fatura programı fiyatlarını öğrenmek ve E-Arşiv Fatura Merkezi üyelerinden biri olup bu ayrıcalıklardan yararlanmak için bizimle iletişime geçin.

E-ARŞİV FATURA MERKEZİ

+90 312 431 13 53

Şehit Osman Avcı Mah. Meleki Cad. İNCİ LİFE Rezidans A-Blok No:113 Etimesgut – ANKARA

Bir cevap yazın