COVID-19’la Mücadelede E-Arşiv Faturanın Önemi Büyük

COVID-19 salgını döneminde E-Arşiv faturanın da içerisinde bulunduğu e-dönüşüm uygulamalarının önemi bir kez daha ortaya çıktı. Evden çalışma sisteminin yaygınlaştığı iş dünyasında hem işlerin kolaylığı ve sürdürülebilirliğinin sağlanması hem de sağlık yönünden e-dönüşüm bir zorunluluk haline geldi.

Evden çalışma sistemi birçok işyerinde yeni normal döneminde de uygulanmaya devam ediliyor. Özellikle muhasebe ve finans süreçlerini takip eden çalışanlar bu süreçte kendilerini yoğun bir evrak yükü süreci içerisinde buluyor. Bu noktada imdada yetişen e-Dönüşüm uygulamaları sayesinde birçok belgeyi elektronik ortamda düzenleyip alıcıya iletebiliyorsunuz.

e-Dönüşüm uygulamaları arasında büyük bir kitleyi ilgilendiren E-Arşiv Fatura uygulaması da fatura süreçlerinin tamamen internet ortamına taşınması sayesinde istenilen her yerden istenilen saatte işlemlerin gerçekleştirilebilmesini sağlıyor.

GİB’in belirlediği son geçiş tarihi olan 1 Temmuz 2020’ye kadar e-Arşiv Fatura uygulamaları ve e-arşiv fatura saklama hizmeti konusunda detaylara hakim olup, önümüzdeki süreçte zorunluluğu daha da genişleyecek olan e-dönüşüme geçişinizi kolaylaştırmanız önemli. Bu konuda e-arşiv faturanın sağladığı faydalara göz atacak olursak;

  • Faturalarınızı elektronik ortamda hazırlayabilirsiniz.
  • Hazırladığınız faturaları tek tıkla alıcısına iletebilirsiniz.
  • Oluşturduğunuz belgeleri e-arsiv fatura programı üzerinde uzun yıllar güvenle arşivleyebilirsiniz.
  • Basım ve kargolama maliyetleriniz düşer.
  • İstediğiniz her an her yerden f aturalarınızı hazırlayıp karşı tarafa iletebilirsiniz.

Siz de e-arşiv fatura programı hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak ve şirketinizin dijital dönüşümünü gerçekleştirmek için bizimle hemen irtibata geçebilirsiniz.

E-ARŞİV FATURA MERKEZİ

+90 312 431 13 53

Şehit Osman Avcı Mah. Meleki Cad. İNCİ LİFE Rezidans A-Blok No:113 Etimesgut – ANKARA

Bir cevap yazın