E-Arşiv Fatura Nasıl Gönderilir?

E-Arşiv fatura nasıl gönderilir sorusuna yanıt verirken, mevzuatta e-arşiv faturaların alıcısına e-mail, sms yoluyla gönderilebileceği gibi, düzenlenen belgelerin istenilmesi durumunda ıslak imza ile de alıcıya sunulabileceğinin belirtildiğini hatırlatalım.

Gelir İdaresi Başkanlığı’nın portalı üzerinden düzenlenen faturanın, mail olarak ya da SMS olarak gönderimi konusunda portal üzerinden işlem yapılamamakta, ikincil uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. Hali hazırda E-Arşiv Fatura Merkezi müşterisi olanların bu konuda bir endişe duymasına gerek kalmıyor, çünkü sistem tek bir tuşla, düzenlemiş olduğunuz faturayı alıcısına mail atmaya olanak sağlıyor.

E-Arşiv Fatura Nasıl Mail Gönderilir?

E-arşiv fatura nasıl mail gönderilir dediğinizde yapmanız gereken işlem son derece basit. E-Arşiv Fatura Programı üzerinde bulunan mail gönder butonu ile saniyeler içinde faturanızı mail olarak iletebilirsiniz.

E-arşiv faturanız alıcıya Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından oluşturulan formatla gönderilecektir. Mail üzerinde faturanızın ETTN numarası konu bölümünde verilirken, mail içerisinde faturanın sorgulama ekranının linki ve detaylı bilgiler yer almaktadır. Mailin ekinde ise faturanın hem .html versiyonu hem de herhangi bir bozulmaya mahal vermemek için .zip dosya ile .xml formatında gönderimi sağlanmaktadır.

E-Arşiv Fatura Programı sağladığı birçok kolaylığın yanında, e-arşiv faturayı mail gönderme konusunda da kullanıcının işini oldukça kolaylaştırıyor. E-arşiv fatura programı fiyatlarını öğrenmek ve E-Arşiv Fatura Merkezi üyelerinden biri olup bu ayrıcalıklardan yararlanmak için bizimle iletişime geçin.

E-ARŞİV FATURA MERKEZİ

+90 312 431 13 53

Şehit Osman Avcı Mah. Meleki Cad. İNCİ LİFE Rezidans A-Blok No:113 Etimesgut – ANKARA

Bir cevap yazın